CAMERE

Apartament pentru doua persoane


La noi va puteti caza intr-un apartament cu 2 camere cochet, cu vedere la Raul Cerna si situat la mai putin de 5 minute de unul din izvoarele termale ale orasului. Fiecare apartament are facilitati precum balcon cu vedere la riul Cerna, WiFi gratuit si parcare privata gratuita. Mici magazine si restaurante se gasesc in apropiere, iar Gara este la doar 2 km de proprietate. Apartamentul ofera 1 dormitor, living cu canapea extensibila, TV cu ecran plat, dining si baie privata. Veti petrece sejurul intr-un loc linistit, iar senzatia de confort si caldura, impreuna cu peisajul mirific vor face vacanta dumneavoastra de neuitat.

Apartament pentru patru persoane


Apartamentele pentru 4 persoane sunt cea mai buna alternativa, pentru ca veti imparti costurile si puteti iesi cu cel putin 50% mai ieftin, oferindu-va cu mai mult spatiu, confort si flexibilitate. Pentru o vacanta in Baile Herculane sau calatorie de afaceri, un apartament inchiriat de acest tip este perfect pentru sejurul dumneavoastra. Fiecare apartament are facilitati precum WiFi gratuit si parcare privata gratuita. Supermarketuri si restaurante se gasesc in apropiere de metri, iar Gara este la doar 2 km de proprietate. Apartamentul ofera 2 dormitoare, living cu canapea extensibila, TV cu ecran plat, dining si baie privata.

Apartament superior


Apartamentul superior are o suprafata 64 mp. Acesta este compus din dormitor si living, este dotat cu baie proprie, TV HD si WIFI. Bucurati-va acum de minunate zile de relaxare intre munti ca aer curat si ape termale! Va punem la dispozitie toate facilitatile necesare vacantei pe care o doriti. Rezervati acum ! Toate apartamentele sunt luxoase, cu terasa mare si balcoane cu vedere la raul Cerna, foarte aproape de bazinul cu apa termala, recomandat cuplurilor tinere, ideal pentru familiile cu 2 copii, sau grupuri organizate


Te asteptam cu drag !