ATRACTII

Cazanele Dunarii


Fara indoiala este una dintre cele mai spectaculoase destinatii din Romania si unul din obiectivele pe care orice roman ar trebui sa le viziteze macar o data in viata. Cazanele Mari si Cazanele Mici fac parte din 1980 din Rezervatia Naturala Portile de Fier, intinzandu-se pe o suprafata de 215 hectare. Zona turistica a cazanelor avand o lungime de doar 50 de kilometri, de la Svinita la Orsova.

Cascada Bigăr


Cascada Bigăr este una dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra! Cei de la The World Geography au fost atat de impresionati de micuta cascada romaneasca, incat au plasat-o in fruntea topului cascadelor unice in lume! Si asa a ajuns sa fie Cascada Bigar all over the Internet..

Chipul lui Decebal


Chipul lui Decebal a fost construit in zona Cazanelor Mici, pe malul stang al Dunarii, in golful Mraconia. Locatia este una deosebit de frumoasa, pentru ca poate fi admirat fluviul serpuind printre stancile impadurite, printre care rasare si cea cu imensa sculptura. Mai mult decat atat, punctul unde a fost sculptata stanca este si locul cu cea mai mare adancime a apei si anume 120m!


Vezi aici alte atractii turistice in apropierea statiunii Baile Herculane.